Tjänster vi erbjuder

Vi erbjuder alla typer av elektrikertjänster.

Takläggning

Ge ditt tak den bästa skyddet med vår professionella takläggning i Stockholm! Vårt erfarna team av takläggare erbjuder högkvalitativa material och expertis för att säkerställa ett hållbart och väderbeständigt tak. Oavsett om det är en reparation eller total omläggning, så tar vi hand om allt med precision och omsorg. Vi arbetar med noggrannhet och följer de senaste branschstandarderna för att ge dig ett tak av högsta kvalitet. Lita på oss för din takläggning i Stockholm och få ett säkert och vackert tak som skyddar ditt hem under lång tid framöver. Kontakta oss för en kostnadsfri offert redan idag!

Takläggning
installera plåttak

Takrenovering

Få ett helt nytt och hållbart tak med vår takrenovering i Stockholm! Våra erfarna takläggare erbjuder högkvalitativa material och expertis för att förvandla ditt tak till en skyddande och estetiskt tilltalande yta. Vi tar hand om allt från inspektion och reparation till målning och ytbehandling. Med noggrannhet och precision säkerställer vi ett långvarigt och säkert resultat. Oavsett om det är en mindre upprustning eller en totalrenovering, så levererar vi imponerande och pålitliga resultat. Ge ditt hem ett nytt ansikte och investera i en takrenovering i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och få ett tak du kan vara stolt över!

Takservice

Få ditt tak i toppskick med vår professionella takservice i Stockholm! Vårt erfarna team av takexperter erbjuder regelbunden inspektion, underhåll och reparation för att säkerställa att ditt tak är i bästa möjliga skick. Med högkvalitativa material och noggrannhet i utförandet förlänger vi takets livslängd och minimerar risken för skador. Vi tar hand om allt från rengöring av takpannor till tätningsarbeten och avlägsnande av alger och mossa. Lita på oss för din takservice i Stockholm och få ett säkert och hållbart tak som skyddar ditt hem under lång tid framöver. Kontakta oss för en kostnadsfri takbesiktning idag!

Takservice
Taksäkerhet

Taksäkerhet

Säkerhet är vår högsta prioritet när det gäller ditt tak i Stockholm! Vårt team av experter erbjuder professionell taksäkerhet för att förebygga olyckor och skador. Vi installerar takstegar, säkerhetsräcken och andra skyddsanordningar som uppfyller de senaste säkerhetsstandarderna. Med vår noggranna inspektion och underhåll kan du känna dig trygg och säker på ditt tak. Oavsett om det är för en villa eller ett företag, så anpassar vi lösningen efter dina behov och takets specifika krav. Lita på oss för taksäkerhet i Stockholm och få ett tryggt tak som skyddar både dig och dina nära och kära. Kontakta oss för en kostnadsfri säkerhetsbesiktning idag!

Takskottning

Säkra ditt tak och undvik dyra skador med vår professionella takskottning i Stockholm! Vårt erfarna team av takexperter ser till att snö och is avlägsnas noggrant och säkert från ditt tak. Med högkvalitativa verktyg och säkerhet som prioritet garanterar vi att takskottningen utförs på ett professionellt sätt. Genom att regelbundet skotta taket minskar du risken för läckage, istappar och takras, vilket kan orsaka allvarliga problem. Lita på oss för din takskottning i Stockholm och få ett säkert och skyddat tak som klarar vinterns påfrestningar. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och boka din takskottning idag!

Takskottning
Takavvattning

Takavvattning

Säkerställ en effektiv takavvattning och undvik vattenproblem med vår professionella takavvattning i Stockholm! Vårt erfarna team av takexperter erbjuder skräddarsydda lösningar för att leda bort vatten från ditt tak på ett säkert och effektivt sätt. Vi installerar högkvalitativa takrännor, stuprör och avvattningssystem som minimerar risken för läckage och fuktintrång. Med noggrannhet och precision säkerställer vi att takavvattningen fungerar optimalt under alla förhållanden. Skydda ditt hem och din investering med vår takavvattning i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri avvattningssbesiktning och få ett välskyddat tak redan idag!

Takfönster

Ge ditt hem mer ljus och luft med våra takfönster i Stockholm! Vårt breda sortiment av högkvalitativa takfönster ger en modern touch och förbättrar bostadsutrymmet. Med professionell installation och noggrannhet i utförandet, säkerställer vi att takfönstren passar perfekt till ditt tak och inredning. Skapa en ljusare och mer öppen atmosfär i ditt rum samtidigt som du sparar energi. Våra takfönster har energieffektiva glas och smarta funktioner som gör det enkelt att justera ljus och ventilation. Ge ditt hem ett lyft med våra takfönster i Stockholm – kontakta oss för en kostnadsfri konsultation!

Takfönster av Velux
Plåtmålning

Plåtmålning

Ge din fastighet ett nytt och hållbart utseende med vår professionella plåtmålning i Stockholm! Våra skickliga målare använder högkvalitativa plåtfärger och metoder för att skydda och försköna ditt plåttak eller fasad. Med precision och noggrannhet säkerställer vi ett långvarigt och vackert resultat. Oavsett om det är en mindre upprustning eller en total ommålning, så tar vi hand om hela processen med omsorg. Ge din fastighet en imponerande och fräsch look med vår plåtmålning i Stockholm. Kontakta oss för en kostnadsfri offert och få ett välskyddat och estetiskt tilltalande tak eller fasad redan idag!